Steffen Jürgensen
Indehaver & behandler

Jeg er oprindeligt uddannet som fysioterapeut, men i mit arbejde følte jeg ofte, at jeg manglede redskaber og viden, der kunne gøre mine behandlinger mere effektive og tilpassede til den enkelte patients behov.

Heldigvis fik jeg mulighed for at deltage på det første hold af osteopater, der blev uddannet i Danmark. Fra første dag i den 5-årige uddannelse, var jeg grebet af osteopatiens filosofi, der ser kroppen som en sammenhængende enhed, hvis funktion ofte kan bedres med mobiliserende teknikker, hvis man har en viden om, hvordan de enkelte dele af kroppen påvirker hinanden.

Udover den teoretiske viden, har jeg igennem årene opøvet mine hænders evne til at mærke spændinger i kroppen og til at løsne disse spændinger med præcision og uden unødig brug af kraft. Siden jeg afsluttede osteopat uddannelsen, har jeg videreuddannet mig igennem relevante kurser såvel i Danmark som i udlandet.

I mit daglige arbejde som osteopat, forsøger jeg igennem engagement og nysgerrighed, at øge min viden om, hvordan jeg hjælper mine patienter bedst muligt.